Små knäckebrödspizzor

8–10 portioner

8–10 runda rågknäckebröd
¾ dl chilisås
¼ dl tomatpuré
påse (150 g) riven ost
¼ kruka Järvikylä Dill
1 bit zucchini
grovmalen svartpeppar
flingsalt
1 brk tonfisk i olja
½ kruka Järvikylä Timjan

Värm ugnen till 225 grader.

Placera knäckebröden på bakplåtspapper på ugnsplåt. Blanda ihop chilisås och tomatpuré och portionera ut på knäckebröden. Strö hälften av den rivna osten och sedan finklippt dill över knäckebröden. Skär zucchinin i tunna skivor och placera på knäckebröden. Smaksätt med lite svartpeppar och salt. Portionera ut tonfisken och resten av osten på knäckebröden. Riv timjanbladen och dekorera.
Grilla i ugnen cirka 10 minuter, tills osten får färg och knäckebrödskanterna blir en aning mörkare.

Servera varma eller avkylda.




TILLBAKA