Yrtti-chili-tomaattihillo

500 g valmista hilloa valmistusaika

500 g tomaatteja
2 punaista chiliä
1 dl hillo- tai hillo-marmeladisokeria
1 tl suolaa
½ dl etikkaa
½ ruukkua Timjamia
½ ruukkua Oreganoa
½ ruukkua Basilikaa

Lohko pestyt tomaatit, poista valkoinen, kova kanta ja pane lohkot kattilaan. Lisää silputut chilit siemenineen tai ilman, hillo- tai hillomarmeladisokeri, suola ja etikka. Keitä 10-15 minuuttia. Halutessasi voit keittämisen aikana poimia tomaattilohkojen kuoria pois sitä mukaa kun ne irtoavat. Jäähdytä hillo. Silppua yrttienlehdet ja sekoita silppu jäähtyneeseen hilloon. Purkita ja säilytä jääkaapissa.

Hillo säilyy pari viikkoa jääkaapissa.




TAKAISIN