Vihreä yrttisalaatti voileivällä

8 annosta, valmistusaika

2 ruukkua Järvikylän Kartanon salaattia
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku Järvikylän Kirveliä

Kastike
½ dl öljyä
¼ dl viinietikkaa
1 tl sokeria
¼ tl suolaa

Tarjoiluun
4 pyöreää annosruisleipää ø 6 cm
margariinia, Oivariinia tai tuorejuustoa
mustapippurirouhetta

Pinnalle
¾ dl siemenpähkinäsekoitusta paahdettuna

Aloita voitelemalla avatut annosruisleivät. Ripottele mustapippurirouhetta levitteen päälle. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet. Suikaloi salaatinlehdet ja silppua yrtit. Yhdistä salaattisuikaleet ja yrttisilppu. Sekoita kastikkeen aineet.

Annostele salaatti voideltujen leipäviipaleiden päälle, valuta kastiketta salaatin päälle ja ripottele siemen-pähkinä- sekoitusta pinnalle.




TAKAISIN