Vihreä voimasalsa

4–8 annosta valmistusaika

1 ruukku Järvikylän Mustakaalia
1 ruukku Järvikylän Villirucolaa
1 avokado
1 sipuli
2 lehtisellerin vartta
1 vihreä jalapeno
1 punainen chili
1 lime
2 rkl oliiviöljyä
¼ tl suolaa
½ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria


Silppua mustakaalin- ja villirucolanlehdet. Leikkaa avokadon hedelmäliha pieniksi kuutioiksi, silppua kuorittu sipuli ja lehtisellerin varret. Silppua siemenettömiksi putsatut jalapeno ja chili. Raasta pestyn limen vihreä kuoriosa ohueksi ja purista hedelmästä mehu. Sekoita ainekset ja anna maustua jääkapissa vartista pariin tuntiin.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisukkeena, leivän päällä tai hampurilaisen täytteenä.




TAKAISIN