Vadelma-granaattiomena-kirvelilimu

noin 1 l valmista juomaa valmistusaika

3 pientä luomusitruunaa
1-1 1/2 dl ruokokidesokeria
1 l kylmää vettä
1 ruukku Järvikylän Kirveliä
jäitä
1 granaattiomena tai 1 dl granaattiomenan siemeniä pakaste

Tarjoiluun
tuoreita vadelmia
Järvikylän Kirvelin lehtiä

Leikkaa pestyistä sitruunoista kannat ja pilko sitruunat. Siirrä palat kulhoon ja murskaa hiukan. Lisää ruokokidesokeri, vesi, silputtu kirveli (jätä joitakin lehtiä juomien viimeistelyyn) sekä granaattiomenan siemenet. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Sekoita aineksia muutamia kertoja maustumisen aikana.

Siivilöi ja pullota. Pakkaa vadelmat ja kirvelinlehdet pieneen rasiaan.

Nauti piknikillä vadelmien ja kirvelinlehtien kanssa.




TAKAISIN