Salvia-kermakastike pastalle

2 annosta, valmistusaika

1 pkt (250 g) tuorepastaa
vettä, suolaa
1 rkl oliiviöljyä tai voita

Salvia-kermakastike
2 dl kuohukermaa
75 g sinihomejuustoa
½ – 1 ruukkua Järvikylän Salviaa
mustapippurirouhetta

Pane tuorepastan vesi kiehumaan ja valmista kastike sillä aikaa.

Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi, lisää murennettu sinihomejuusto ja silputut salvianlehdet. Keitä poreillen kunnes juusto on kokonaan sulanut joukkoon ja kerma on hiukan sakeutunut. Tarkista maku, mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Lisää tuorepasta kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä 2–3 minuuttia. Valuta. Mausta pasta oliiviöljyllä ja pyöräytä se kastikkeen joukkoon kattilaan.

Annostele lautasille ja tarjoa välittömästi.




TAKAISIN