Salanovaa katkarapusalsan kera
20–25 annosta, valmistusaika
1 ruukku Järvikylän Punaista Salanova -salaattia
500 g katkarapuja sulatettuna ja hyvin valutettuna
1 prk (50 / 35 g) pieniä kapriksia
3 rkl öljyä
1 pienen sitruunan mehu
2 tl rosepippureita
1–2 ruukkua Järvikylän Aasian Minttua
500 g katkarapuja sulatettuna ja hyvin valutettuna
1 prk (50 / 35 g) pieniä kapriksia
3 rkl öljyä
1 pienen sitruunan mehu
2 tl rosepippureita
1–2 ruukkua Järvikylän Aasian Minttua
Pese ja linkoa salaatinlehdet. Sekoita katkaravut, valutetut ja hienonnetut kaprikset, öljy, sitruunasta puristettu mehu, kämmenpohjassa rouhitut rosepippurit ja silputtu minttu. Irrota salaatinlehdet, siirrä ne tarjoiluvadille ja annostele katkarapusalsa salaattilehtien päälle.
