Saariston siika-lohimousseleipä

10 kpl

250 g ruodotonta ja nahatonta savusiikaa
75 g kylmäsavulohiviipaletta
1 ruukku Järvikylän Tilliä
2 rs Järvikylän Retiisi & Lehtikaali
tai Pak Choi & Voileipäkrassi
¼ – ½ sitruunan mehu
½ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
200 g sulatejuustoa
30 g voita
2 rkl Järvikylän Ruohosipulia silputtuna
maustemitallinen rouhittua valkopippuria
5 viipaletta saaristolaisleipää


Pinnalle
2 rs Järvikylän Krassia Retiisi & Lehtikaali
tai Pak Choi & Voileipäkrassi

Pyöräytä kalat, silputtu tilli, krassinlehdet, sitruunamehu, mustapippuria ja sulatejuusto monitoimikoneessa tahnaksi.
Mausta voi silputulla ruohosipulilla ja valkopippurilla. Leikkaa ruohosipulivoilla voidellut leipäviipaleet kahteen osaan. Pursota tai levitä tahna leiville. Silppua pinnalle reilu kerros krassia.




TAKAISIN