Perunakeitto villirucolan kera

4–6 annosta

2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
1 pieni sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 lehtisellerin varsi hienonnettuna
500 g perunaa kuorittuna ja pilkottuna
1 punainen chili silputtuna
8–10 dl kanalientä
1 dl ranskankermaa
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
1 ruukku Järvikylän Villirucolaa

Kuullota sipulit ja selleri voi-öljyseoksessa kattilassa. Lisää perunat ja chili ja kanalientä niin että ainekset peittyvät. Keitä 20 minuuttia. Lisää ranskankerma ja basilikalehdet. Soseuta keitto ja lisää tarvittaessa kanalientä sopivan sakeuden aikaan saamiseksi. Tarkista maku, mausta suolalla ja karkeaksi rouhitulla musta- tai valkopippurilla.

Viimeistele keitto villirucolan lehdillä.




TAKAISIN