Pekoni-salviapavut

4 annosta, valmistusaika

250 g riivittyjä vihreitä papuja tai vahapapuja
vettä, suolaa, sokeria
¼ ruukkua Järvikylän Rosmariinia
1 pkt (150 g) pekonia
1 ruukku Järvikylän Salviaa
suolaa, mustapippuria

Tarjoiluun
100 g maustettua tuorejuustoa
100 g kotijuustoa
¼ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia

Riivi pavut. Keitä papuja suolalla, sokerilla ja rosmariinin oksilla maustetussa vedessä noin 8–10 minuuttia. Valuta, poista rosmariinit.

Sekoita tässä välissä tuorejuusto, kotijuusto ja silputtu ruohosipuli.Ruskista paloitellut pekoniviipaleet ja kaksi kolmasosaa salvianlehdistä kuumassa paistinpannussa. Lisää pavut pannuun, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa juustolisukkeen kanssa.




TAKAISIN