Pehtoorin vihersalaatti

4 annosta, valmistusaika

1 ruukku Järvikylän Pehtoorin Salaattia
1 ruukku Järvikylän Viinisuolaheinää
1 dl pinjansiemeniä paahdettuna
1 rs (100 g) parmesaanilastuja tai
1 rs (200 g) salaattijuustokuutioita valutettuna

Kastike
½ dl öljyä
½ dl appelsiinitäysmehua
6–8 Järvikylän Basilikan lehteä
ripaus rouhittua mustapippuria ja suolaa

Revi tai leikkaa salaatin- ja viinisuolaheinän lehdet suoraan kulhoon. Lisää paahdetut, jäähtyneet pinjansiemenet sekä valitsemasi juusto, sekoita kevyesti. Mittaa kastikkeen aineet kapeaan, korkeaan astiaan ja sekoita ne pikasekoittajalla. Valuta puoli desilitraa kastiketta salaattiainesten päälle juuri ennen syöntiä.




TAKAISIN