Papu-vehnänoraslevite

Levitteen yrtit auttavat puhdistamaan elimistöä kuona-aineista. Käytä levitettä paahdettujen gluteenittomien leipäviipaleiden päälle, vihannesten dipiksi tai liha- tai kalaruokien lisukkeena.


1 prk (380 / 230 g) papuja oman maun mukaan
½ ruukkua Järvikylän Vehnänorasta
½ ruukkua Järvikylän Minttua
1 ruukku Järvikylän Persiljaa tai Lehtipersiljaa
2 tl sulatettua neitsytkookosöljyä, MCT-öljyä tai oliiviöljyä
2 tl sitruunasta puristettua mehua
ripaus suolaa
ripaus pippuria
(1 ½ rkl raastettua parmesaani-juustoa)

Soseuta valutetut pavut huhmaressa tai tehosekoittimessa karkeaksi soseeksi. Älä hienonna ihan samettiseksi vaan jätä seos rakenteeltaan karkeaksi.

Silppua vehnänoras ja yrtinlehdet hienoksi ja sekoita silppu ja loput aineet papusoseen joukkoon.

 

Vinkki!

Kypsennä kuivatut pavut pakkauksen ohjeen mukaan.




TAKAISIN