Papu-mangosalsa

6–8 annosta, valmistusaika

1 ruukku Järvikylän Rucolaa
1 ruukku Järvikylän Sitruunaverbenaa
½ ruukkua Järvikylän Korianteria
¼ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia
1 kypsä mango
1 prk (400 g) säilykepapuja esim. punaisia kidneypapuja tai papumixiä
½ dl oliiviöljyä
1–2 limeä
1 tl karkeaksi rouhittua valko- tai mustapippuria
½ tl suolaa

Silppua yrttien lehdet. Kuori mango ja kuutioi hedelmäliha. Huuhtele valutetut pavut kylmällä vedellä. Yhdistä aineet, valuta öljy, limestä puristettu mehu, pippurirouhe ja suola joukkoon.

Sekoita hyvin ja anna maustua 15–30 minuuttia. Tarjoa grillattujen pihvien tai kalan kanssa.

Papu-mangosalsa sopii hyvin tortillojen tacojen kanssa nautittavaksi.




TAKAISIN