Nonnan tomaatti-mozzarellaleipä

10 kpl

1 rs Järvikylän Retiisi & Lehtikaali
tai Pak Choi & Voileipäkrassi
2 rkl oliiviöljyä
1 tl viinietikkaa
¼ tl suolaa
¼ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
20 minimozzarellapallosta
30 g voita tai margariinia
10 Järvikylän Basilikanlehteä
10 viipaletta leipää, esim. rosmariinipataleipää
10 kirsikkatomaattia


Pinnalle
1 rs Järvikylän Retiisi & Lehtikaali
tai Pak Choi & Voileipäkrassi
Järvikylän Basilikanlehtiä

Silppua mikrosalaatit kulhoon (Retiisi & Lehtikaali tai Pak Choi & Voileipäkrassi), lisää öljy, viinietikka, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja lisää mozzarellapalloset. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
Sekoita voi ja silputut basilikalehdet. Leikkaa leipäviipaleet haluamaasi muotoon ja voitele basilikavoilla.
Levitä viipaloidut kirsikkatomaatit leiville ja asettele maustuneet mozzarellapalloset päälle. Viimeistele leivät mikrosalaatilla ja revityillä basilikanlehdillä.




TAKAISIN