Mojo Rojo-dippi yrttiperunoiden kera

8 annosta, valmistusaika

3 punaista paprikaa
1 salaattifenkoli
1 pieni sipuli
4 valkosipulin kynttä
¼ dl oliiviöljyä
2 kananmunan keltuaista
2 vaaleaa leipäviipaletta paahdettuna
½ dl Järvikylän Korianteria silputtuna
2 rkl sambal olek-maustetahnaa
1 tl kuminaa hienonnettuna
1 rkl viinietikkaa
¾ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa

Tarjoiluun
1 kg keitettyjä varhaisperunoita
½ dl öljyä
Järvikylän yrttejä maun mukaan

Esikäsittele ja pilko kasvikset, laita palat uunivuokaan, valuta oliiviöljyä palojen päälle. Työnnä vuoka uuniin, paahda kasvispaloja 200 asteessa, noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja hiukan ruskistuneita.

Laita haaleiksi jäähtyneet kasvispalat ja loput reseptin aineet leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon ja pyöräytä tahnaksi. Jäähdytä hyvin.

Paista kokonaiset perunat öljyssä kauniin ruskeiksi, mausta ja ripottele yrttisilppua pinnalle. Tarjoa perunat Mojo Rojo-dipin kanssa.




TAKAISIN