16 kpl, 45 minuuttia

Täyte

3 kananmunaa
400 g lämminsavulohifileetä
1 ruukku Järvikylän Tilliä
1 ruukku Järvikylän Rucolaa
½ ruukkua Järvikylän Salviaa
rouhittua musta- tai valkopippuria

Taikina

Lehtitaikinalevyjä

Voiteluun

1 kananmuna

Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan. Keitä 6 minuutin munat, jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja pilko. Poista lohifileen nahka, silppua tilli, rucola ja salvia. Yhdistä täytteen aineet sekoittaen, niin että rakenne jää rouheaksi.

Leikkaa lehtitaikinalevyt neliöiksi ja jaa täyte neliöille. Kostuta sormenpäät kylmässä vedessä, ota taikinakulmista kiinni ja nipistä ne keskelle yhteen. Tuikkaa kaikkiin nyytteihin pari cocktailtikkua kiinnitystä varmistamaan ja pujota tikkuihin pari salvianlehteä per pasteija. Paista uunissa 200 asteessa 17–20 minuuttia.

Jäähdytä haaleiksi ja tarjoa kuuman glögin kanssa pikkujoulutarjoilun suolaisena palana tai nauti lohinyytit raikkaan vihreän salaatin kera.

image_printTulosta