6 annosta

Pekoni-keksimuru

3 pekoniviipaletta
2 digestive-keksiä

Jäätelöön

1 ruukku Järvikylän Lipstikkaa
1 lime
1 l vaniljakermajäätelöä

Ota jäätelö huoneenlämpöön ja anna sen pehmetä. Tee sillä aikaa pekoni-keksimuru. Silppua pekoni ja ruskista silppu kauniin ruskeaksi kuumassa paistinpannussa. Kaada silppu talouspaperin päälle kuivumaan. Murskaa keksit, sekoita keksimurska ja pekonimuru.

Silppua lipstikan lehdet, raasta pestyn limen puolikkaan kuori ohueksi ja purista mehu. Sekoita lipstikkasilppu, kuoriraaste ja mehu pehmeän jäätelön joukkoon. Laita seos pakastimeen kovettumaan noin tunnin ajaksi.

Kauho jäätelö jälkiruoka-astioihin ja ripottele pekoni-keksimurua päälle.

image_printTulosta