Juustopallerot

20–25 kpl, valmistusaika

1 ruukku Järvikylän Persiljaa
1 ruukku Järvikylän Basilikaa
¼ ruukkua Järvikylän Rakuunaa tai
Sitruunaverbenaa
1 rs (200 g) tuorejuustoa
1 prk (200 g) raejuustoa
1 ps (150 g) juustoraastetta
½ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
¼ tl muskottipähkinää

Silppua yrttien lehdet ja siirrä puolet silpusta kulhoon. Kaapaise tuorejuusto ja raejuusto kulhoon yrttien päälle. Lisää puolet juustoraasteesta ja mausteet. Sekoita hyvin.

Sekoita loput yrttisilpusta ja juustoraasteesta työlaudalla. Nosta juustoseoksesta nokareita juustoraaste-yrttisilpun päälle ja pyörittele palleroiksi. Laita pallerot jääkappiin 15–30 minuutiksi ennen tarjoamista.

Tarjoa juhlapöydässä, brunssilla tai pikkunaposteluna.




TAKAISIN