Camembert-juustoa à la Provence

4-6 annosta, valmistusaika

1 (250 g) Camembert-juusto
½ ruukkua Järvikylän Provencen Yrtit -sekoitusta
1 rkl oliiviöljyä
1–2 tl juoksevaa hunajaa

Tarjoiluun
maalaisleipää

Poista juustorasian kansi ja pakkausmuovit. Suojaa lasturasia leivin- paperipalalla ja pistele juusto haarukalla. Silppua yrtit päälle ja valuta tilkka oliiviöljyä ja hunajaa pinnalle ja ripottele hiukan mustapippuria päälle.

Työnnä juusto hetkeksi 200 asteiseen uuniin, niin että yrtit hiukan rapsakoituvat ja juusto pehmenee tai anna juuston yrtteineen maustua huoneenlämmössä noin 60 minuuttia.

Paahda tai pariloi maalaisleipäviipaleet ja sipaise maustunutta juustoa leiville.




TAKAISIN