Avokado-parmankinkkuleipä

20 kpl

120 g parmankinkkua
75 g voita
4 valkosipulin kynttä
suolaa, mustapippuria
20 viipaletta tummaa täysjyväleipää
4 rs Järvikylän Retiisi & Lehtikaali
tai Pak Choi & Voileipäkrassi
4 syöntikypsää, pientä avokadoa
1 sitruuna
mustapippuria

Levitä kinkkuviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille. Kuivata uunissa 150 asteessa rapeiksi.
Mausta pehmeä voi murskatulla valkosipulilla, suola- ja mustapippuriripauksella. Muotoile leipäviipaleet ja voitele ne valkosipulivoilla ja silppua krassi päälle. Halkaise avokadot, poista kuoret ja siemenet ja viipaloi puolikkaat. Aseta viipaleet leiville, purista sitruunamehua viipaleiden päälle ja viimeistele leivät kuivatuilla parmankinkkulastuilla  ja -murulla sekä krassilla.




TAKAISIN