Katkarapupannu

(2 annosta)

180 g pakaste katkarapuja
n. 350 g keitettyjä perunoita (10 pientä, 5 isoa)
Öljyä paistamiseen
3 valkosipulinkynttä
1 tl chilirouhetta tai pala tuoretta chiliä
Loraus sitruunamehua
½ pienestä parsakaalista
1 tl suolaa
Mustapippuria myllystä
½ rasia Järvikylä Kalamix

Tee näin: sulata ja valuta katkaravuista ylimääräiset nesteet pois. Lisää öljyä pannulle, lisää siihen pilkotut valkosipulit sekä chili. Paista katkarapuja muutama minuutti pannulla niin että loppu neste haihtuu ja ravut saavat makua ja väriä. Lisää loraus sitruunanmehua. Siirrä odottamaan. Pilko keitetyt perunat sekä parsakaali, lisää pannulle öljyä. Paista perunat ja parsakaalit niin, että ne ovat saaneet kauniin paistopinnan. Lisää joukkoon paistetut katkaravut. Lisää suola ja mustapippuria myllystä. Hienonna veitsellä joukkoon ½ rasia Järvikylä Kalamixiä.