-, Kasvis, Gluteenittomat-Järvikylän mustakaali-juustosalaatti

Järvikylän mustakaali-juustosalaatti

2 annosta. Valmistusaika 5 minuuttia

1 ruukku Järvikylän Mustakaalia (tai Lehtikaalia)
1 punasipuli
1 prk (noin 350 / 200 g) öljymarinoituja feta- tai salaattijuustokuutioita
100 g kirsikkatomaatteja
1 pieni kurkku
½ sitruunaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria myllystä

Irrota mustakaalinlehdet. Silppua kuorittu sipuli. Valuta fetakuutiot, säilytä öljy. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi (kuorittu) kurkku. Sekoita aineet salaatiksi. Valuta pari ruokalusikallista juustokuutioiden öljyä päälle ja purista sitruunamehu aineksille. Mausta suolaripauksella ja rouhi mustapippuria myllystä päälle.

Nauti rapeakuorisen leivän kanssa.

2019-09-26T07:35:19+00:00Salaatit, Kasvis, Gluteenittomat|

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt