10 kappaletta 30 minuuttia

1 ruukku Järvikylän Valkosipuliruohoa
1 ruukku Järvikylän Timjamia
1 ruukku Järvikylän Thaibasilikaa tai Aasian Minttua
10 notkeaa, isoa rieskaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria myllystä
10 isoa palvikinkkuviipaletta
10 isoa juustoviipaletta

Pinnalle

100 g juustoraastetta

Silppua yrtit. Levitä ohut kerros tuorejuustoa rieskoille ja ripottele silputut yrtit juuston päälle. Mausta mustapippurilla. Aseta jokaiselle rieskalla kinkku- ja juustoviipaleet ja rullaa rieskat. Siirrä rieskat alumiinivuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Gratinoi uunissa 225-asteessa 8–10 minuuttia.

Nauti piknikillä.

 

Vinkki!

Älä jätä roskia luontoon. Alumiinivuoat kuuluvat metallijätteeseen.

image_printTulosta