Etusivu2020-05-26T08:19:40+00:00

Kevään juhlia ei ole peruttu

Juhlitaanpa keväällä sitten etäyhteyksin tai kotiväen kesken, niin mausta ei onneksi tarvitse tinkiä 🌱

Nappaa talteen reseptit upeimpiin kakkuihin, maukkaimpiin naposteltaviin ja hurmaavimpiin mocktaileihin!

Poimi reseptit talteen!

Teemat

Suomalaisten suosikkiarkiruoat vihervoimalla tuunattuna

Toistaako arki itseään? No eipä hätää! Tuunaa perinteiset arkiruoat vihervoimalla ja nosta energiat astetta tuoreemmalle tasolle! Nappaa talteen reseptit niin helppoihin ja nopeisiin arkiruokiin, takuuvarmoihin luottoannoksiin kuin uunissa valmistuviin pataruokiin, joista riittää isommallekin perheelle!

Teemat

Pallobasilika – vihervoimaisin kesän merkki

Ei se koko, vaan maku – ja tässä kesän ykkösyrtissä molempia riittää. Pallobasilikan maku on hieman perinteistä basilikaa voimakkaampi ja se sopii käytettäväksi samalla tavalla. Poimi kesäksi paluun tehnyt pallobasilika nyt kaupasta kotiin ja anna tuoreen energian valloittaa! 

Ajankohtaista

Tunnusta kotimaista ja valitse hyvää Suomesta!

Tiesitkö, että yrttimme ja salaattimme viljellään, kasvatetaan, pakataan ja lähetetään ympäri Suomea kasvihuoneeltamme Joroisista, jossa meillä ahkeroi yhteensä yli 110 viherpeukaloa. Tuoreiden puskiemme kotimaisuuden osoittaa Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä.

Juuret Järvikylässä

Järvikylän kartano

Järvikylän kartano sijaitsee Etelä-Savossa ja on kiinnostava pala Savon historiaa. Samalla siellä on Suomen laajimman yrtti- ja salaattivalikoiman juuret

Lue lisää

Haku

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uusimmat sisällöt